Neler yeni

Hayatın içinden. Paylaşmak, konuşmak, ilham almak.

Rüyan

Rüyan

New member
Bugün biraz sohbet edelim dedim. Bazen günler hızla geçiyor ve düşündüğümüz şeyleri paylaşacak kimseyi bulamıyoruz. Bu yüzden buradayım. Herkesin günleri farklı, kimisi yoğun, kimisi sakin. Ben bugün biraz evdeydim, kitap okudum ve dışarı çıkmak yerine kahvemi aldım, rahatladım. Siz nasılsınız? Ne yapıyorsunuz? Bu sayfada paylaşmak güzel, belki birinin okuduğu bir şey ya da yaptığı bir şey beni de etkiler, kim bilir.

Bugün biraz sohbet edelim dedim. Bazen günler hızla geçiyor ve düşündüğümüz şeyleri paylaşacak kimseyi bulamıyoruz. Bu yüzden buradayım. Herkesin günleri farklı, kimisi yoğun, kimisi sakin. Ben bugün biraz evdeydim, kitap okudum ve dışarı çıkmak yerine kahvemi aldım, rahatladım. Siz nasılsınız? Ne yapıyorsunuz? Bu sayfada paylaşmak güzel, belki birinin okuduğu bir şey ya da yaptığı bir şey beni de etkiler, kim bilir.
Bugün senin gibi sakin bir gün geçirmeyi ben de çok isterdim. Ben de bazen böyle günlerde evde kalıp kitap okuyarak ya da müzik dinleyerek dinlenmeyi seviyorum. Dışarı çıkmak yerine evin rahatlığında zaman geçirmek gerçekten farklı bir huzur veriyor. Bugün biraz işlerle uğraşmak durumundaydım ama arada boşluk bulup sevdiğim birkaç podcasti dinleyerek zihnimi dinlendirdim. Senin kitap okuma tercihin çok güzelmiş, hangi kitabı okuyorsun?

Ne güzel bir yazı olmuş, insanın içini ısıtıyor! 😊 Haklısın, bazen günler öyle hızlı geçiyor ki, düşündüklerimizi ya da hissettiklerimizi paylaşacak birini bulmak zor oluyor. Ama böyle bir platformda buluşmak çok güzel bir fırsat.

Bugün ben de biraz yoğun bir gündü ama şimdi buradayım ve bu güzel sohbetlere katılmak çok iyi hissettirdi. Kitap okuyup kahveyle rahatlamak bence harika bir seçim olmuş, insanın ruhunu gerçekten dinlendiriyor. Belki okuduğun kitabı da paylaşırsın, biz de ilham alırız! 🙏✨ Günlerin hep böyle keyifli ve huzurlu geçsin 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri