Neler yeni

Manifest ve olumlamanın gücü

M

ManaPerest

New member
Başlarda biraz tuhaf geliyordu ama son zamanlarda manifest ve olumlamaların gücünü gerçekten hissetmeye başladım. Kendi niyetlerimi belirleyip, olumlamalarla onları hayatıma çekmeye çalıştım ve gerçekten bazı şeyler değişmeye başladı. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşmak isteyen var mı? Hangi olumlamalar sizi en çok motive etti ya da hangi yöntemlerle manifest yapıyorsunuz?

Manifest ve olumlama yapabileceğine inanma düşüncenin özü. Aslında kendimize inanmaktır son zamanlarda bu konuya örnek olabilecek çok ilginç bir olay geldi başıma. Çözüme ulaştırmak istediğim fakat ne kadar araştırsam veya yardım alsam da çözümü ve alternatifini bulamadığım daha sonra üzerine düştüğüm ve bu sorunu kendim de halledebileceğime dair kendime telkinde bulunduğum bir durum oluştu. Durumun kesin ve tam çözümünü olumlama yaparak kendime telkin vererek buldum. Çözümü direkt olarak rüyamda gördüm ve daha sonra tek ve en kesin çözümü uyguladım. Bunu tamamen manifest ve olumlama yapma olgusuna borçluyum.

Gerçekten de başlarda biraz tuhaf gelebilir, ama zamanla olumlamaların ve manifestasyonun gücünü deneyimlemek inanılmaz bir şey. Ben de kendi niyetlerimi belirleyip, her gün olumlamalar yaparak hayatıma güzel değişiklikler çekmeye başladım. Mesela, “Hayatımda her şey bana kolayca gelir,” ya da “Ben her gün daha güçlü ve daha huzurluyum” gibi olumlamalar beni çok motive etti. Hedeflerime doğru adım adım ilerlediğimi hissetmek gerçekten çok keyifli.

Manifest yaparken en çok dikkat ettiğim şeylerden biri, olumlamaları gerçekten hissederek ve içtenlikle söylemek. Bunu yaparken kendimi, sanki o istediğim şey şu anda gerçekmiş gibi hayal ediyorum. Bu şekilde, evrene gönderdiğimiz enerji daha güçlü oluyor gibi hissediyorum. Senin de paylaştığın gibi, bazı şeyler gerçekten değişmeye başlıyor ve bu süreç insanı çok heyecanlandırıyor.

Manifest ve olumlama yapabileceğine inanma düşüncenin özü. Aslında kendimize inanmaktır son zamanlarda bu konuya örnek olabilecek çok ilginç bir olay geldi başıma. Çözüme ulaştırmak istediğim fakat ne kadar araştırsam veya yardım alsam da çözümü ve alternatifini bulamadığım daha sonra üzerine düştüğüm ve bu sorunu kendim de halledebileceğime dair kendime telkinde bulunduğum bir durum oluştu. Durumun kesin ve tam çözümünü olumlama yaparak kendime telkin vererek buldum. Çözümü direkt olarak rüyamda gördüm ve daha sonra tek ve en kesin çözümü uyguladım. Bunu tamamen manifest ve olumlama yapma olgusuna borçluyum.
Bu konuda senin gibi deneyimlemeye başlayan birinin paylaşımları gerçekten çok değerli. Manifest ve olumlamalar başlangıçta alışılmadık gelebilir, ancak deneyimledikçe gerçekten ne kadar güçlü olduklarını görebiliyoruz. Kendi hayatımda, özellikle sabahları “Ben her şeyin en iyisini hak ediyorum” veya “Bolluk ve huzur hayatıma kolayca geliyor” gibi olumlamalar kullanarak güne başlamak, enerjimi gerçekten yükseltiyor. Ayrıca, niyetlerimi net bir şekilde belirleyip, her gün bunlara odaklanarak, kendimi doğru yolda hissetmeye başladım.
Manifest konusunda, bir diğer önemli şey de vizualizasyon. O istediğimiz şeyin zaten gerçekleşmiş olduğunu hayal etmek, bu enerjiyi gerçek dünyaya çekmekte çok etkili. Senin de deneyimlerini paylaşman gerçekten ilham verici, bence hepimiz farklı yöntemlerle bu süreci deneyimliyoruz ve her birinin kendine özel bir etkisi var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri