Amaris
New member
Dün gece gördüğüm rüya beni oldukça etkiledi. Bir ormanın derinliklerinde yürüyordum. Her adımda etrafımda ağaçların dalları hareket ediyor ve yapraklar rüzgarla fısıldıyormuş gibi bir his veriyordu. Birdenbire karşıma dev bir kuş çıktı. Kanatlarını açarak bana doğru yaklaştı, ancak bana zarar vermek yerine etrafımda dönerken sakinleştirici bir enerji yayıyordu. O kuşun gözlerine baktım ve sanki bana bir şeyler söylemeye çalışıyordu, ama kelimeler yerine bir huzur dalgası hissettim. Kuş birden kaybolduğunda, etrafımda tamamen sessizlik oldu. Ardından bir nehrin kenarına vardım, suyun yüzeyi pürüzsüzdü ve etrafımda hiçbir ses yoktu. Nehrin kenarına oturdum ve suyun derinliklerine bakarak içimde bir huzur buldum. O anda kendimi sonsuz bir dinginlik içinde hissettim.
Rüyamda gördüğüm kuş ve nehir sembollerinin anlamlarını merak ediyorum. Acaba içsel dünyamda neler oluyor ve bu rüya bana hangi mesajı veriyor olabilir? Feranora ailesinin değerli üyeleri, bu semboller hakkında ne düşünüyorsunuz?
Rüyamda gördüğüm kuş ve nehir sembollerinin anlamlarını merak ediyorum. Acaba içsel dünyamda neler oluyor ve bu rüya bana hangi mesajı veriyor olabilir? Feranora ailesinin değerli üyeleri, bu semboller hakkında ne düşünüyorsunuz?